Çerkezköy'de Dış Cephe Giydirme Yapan Firmalar

Dış cephe giydirme, firma ya da işletmelerin tanınmasını ve dikkat çekmesini sağlayan, yapının dış yüzeyine yapılan en önemli reklam işlemlerinden biridir. Yapının; istenilen yüzeyine, istenilen boyutlarda ve çeşitli malzemelerle uygulanabilmektedir. Dış cephe giydirme reklamları, direkt müşteriyle iletişime geçen ve ortamın havasını değiştirerek dikkatleri üzerine çeken reklam sistemleridir ve cam, duvar gibi yüzeylere uygun olarak çeşitleri bulunmaktadır. Bazı dış cephe giydirme reklam çeşitleri şunlardır:

One Way Vision (Delikli Folyo Kaplama): Cam yüzeylere uygulanan reklam çeşididir. Görsel ve metinsel reklam çalışmalarında birebir etkilidir ve dışarıdan bir reklam çalışması olarak görünür. Delikli bir yapısı bulunmaktadır ve güneş ışığını bir miktar engelleme özelliği bulunmaktadır. 

Folyo Kaplama: Bu reklam çeşidi, cam ve kompozit olan yüzeylere kolaylıkla uygulanabilmektedir fakat uygulandığı yüzeyde içeriden dışarısı görülmemektedir. Bu yüzden folyo kaplama işlemleri kör olan yüzeylere yapılmaktadır. 

Çerkezköy'de de faaliyet gösteren Totem Reklam firması olarak bizler, dış cephe giydirme reklam uygulamaları yaparak Çerkezköy'deki müşterilerimize bu konuda yardımcı olmaktayız. Dış cephelere uyguladığımız çeşitli reklam uygulamaları ile istediğiniz her yüzeye reklam uygulamaları yaparak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Sizlerin de dış cephe giydirme reklam uygulamalarına ihtiyacınız varsa bizlerle iletişime geçerek hizmetlerimizden en iyi bir şekilde yararlanabilirsiniz.


İhtiyacınız olan tüm açık hava reklam tanıtım ürünlerine uygun baskı ve tasarımı hazırlıyoruz.

Bize Ulaşın !