Tekirdağ'da Megalight Baskı Yapan Firmalar

Reklamlar hayatımızın büyük bir çoğunluğunu kaplamaktadır. Televizyonlar dışında da her yerde rastlayabileceğimiz reklamlar, birçok farklı şekilde karşımıza çıkabilir. Bunlardan biri olan megalight reklam, içlerinde döner mekanizmaya sahiptir. Birkaç reklam baskısını belirli zaman aralıklarıyla döndüren bu reklam türünün uzunluğu 4 ila 5 metre arasında değişkenlik göstermektedir. Megalight reklam ünitelerinin içindeki mekanizmanın korunması amacıyla dışarısında cam paneller bulunur. Dışarıdan gelen herhangi bir rüzgar, yağmur, fırtına gibi etkenlerin mekanizmaya zarar vermemesi için oldukça dayanıklıdır. 
Aynı zamanda megalight reklam türünde kullanılan kağıtlar özel olarak üretilmektedir. Bu kağıtların temel özellikleri çok sağlam olması ve herhangi bir mekaniksel darbelere karşı yıpranmamasıdır. Bu özelliklerinden dolayı uzun süre zarar görmeden kullanılabilmektedir. 

Megalight baskı işlemini görüntüyü bozmadan, aynı kalitede ve Totem Reklam güvencesiyle yapmaktayız. Megalight reklam için baskı işlemlerini profesyonel ekibimiz ve ekipmanlarımızla yapıyor ve müşterilerimizin isteklerini tam anlamıyla en kaliteli bir şekilde karşılıyoruz. Sizler de megalight baskı konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Megalight baskı konusunda kendimize güveniyor, müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak için işimizi büyük bir dikkat ve titizlikle yapmaktayız. 

İhtiyacınız olan tüm açık hava reklam tanıtım ürünlerine uygun baskı ve tasarımı hazırlıyoruz.

Bize Ulaşın !